Projektimajoitusta yrityksellesi

Olemme luotettava kumppani työntekijöiden majoittamisessa. Tarjoamme korkeatasoista ja asiakaslähtöistä palvelua yritysten väliaikaisiin, sekä pitkäkestoisiin majoitustarpeisiin. Tavoitteenamme on olla kilpailukykyisin majoitusratkaisujen tarjoaja koko Suomessa!

Palvelumme

Tarjoamme täysin kalustettuja ja hyvin varusteltuja asuntoja yrityksenne majoitustarpeisiin. Tiedämme, että työntekijöiden majoittaminen voi olla erittäin haastavaa ja aikaa vievää. Me lupaamme tehdä majoituksen järjestämisestä helppoa. Palvelumme sisältää aina kaiken kodinomaiseen asumiseen tarvittavan. Asuntojemme siivous- ja huoltopalvelun ansiosta voitte käyttää aikanne olennaiseen eli liiketoimintanne harjoittamiseen.
24/7

Miksi valita meidät?

Useat majoitusyritykset järjestävät majoitusta ympäri Suomea laadun ja ennen kaikkea saatavuuden kustannuksella. Me haluamme tehdä asiat toisin: valitsemme kalustettavat asuntomme huolella ja kalustamme ne hyväksi todetuilla, korkeat kriteerit täyttävillä kalusteilla. Voittekin luottaa siihen, että majoitusratkaisumme ovat aina yrityksellenne laadukas, vaivaton ja kustannustehokas vaihtoehto.

Katso video