Kalustetut asunnot

Väliaikainen asunto työntekijöillenne projektin ajaksi on erittäin helppo ja kustannustehokas ratkaisu! Tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja asunnoissamme on aina kaikki tarvittava kodinomaiseen majoittumiseen.

Meillä ette maksa piilokuluista. Asuntomme sisältävät aina täyden varustelun, WIFI-yhteyden, vesi- ja sähkömaksut, kotivakuutuksen, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä loppusiivouksen. Yritysasiakkaanamme ette maksa myöskään takuuvuokraa!

Kattavat palvelut

Hyvin kalustettujen ja kodikkaiden asuntojen lisäksi tarjoamme kattavat palvelut, joiden tarkoitus on tehdä majoittumisesta entistäkin helpompaa.

Joustava kirjautuminen

Ymmärrämme, että majoittujat saapuvat majoituskohteisiin mitä ihmeellisimpiin aikoihin. Järjestämme avaimien luovutuksen tarvittaessa vaikka keskellä yötä.

Aloituspakkaus

Majoittujiemme ei tarvitse ensitöikseen lähteä kauppaan, sillä asuntomme sisältävät aina aloituspakkauksen tärkeimmistä kulutustarvikkeista.

WLAN

Mielestämme nykyisessä verkkoyhteiskunnassa internet-yhteys on ihmisoikeus. Niinpä jokaisessa asunnossamme on aina nopea langaton verkkoyhteys.

Liinavaatteet

Majoittujien ei tarvitse kuljettaa mukana omia liinavaatteita ja pyyhkeitä, vaan ne kuuluvat aina asuntojemme vakiovarusteluun.

Hyvät sängyt

Hyvät yöunet ovat jaksamisen A ja O! Käytämme ainoastaan hyväksi todettua sänkymallia, jotta voimme taata jokaiselle majoittujallemme hyvät unet.

Siivous- ja huoltopalvelut

Asuntoihimme kuuluu aina väli- ja loppusiivoukset. Majoittujiemme tehtäväksi jää ainoastaan tiskaaminen ja roskien vienti. Me hoidamme loput!

Asuntojen varustelu

Kaikki kalustetut asuntomme suunnitellaan, kalustetaan ja varustetaan aina majoitus mukavuutta ajatellen. Asunnoistamme ei puutu mitään kodinomaisen asumisen edellyttämää. Riittää että majoittujat ottavat mukaansa vain henkilökohtaiset tarvikkeensa.

Jokainen kalustettu asuntomme on korkeasti varusteltu ja sisältää mm: hyvät sängyt, liina- ja vuodevaatteet, käsi- ja kylpypyyhkeet, taulutelevision, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, kaikki ruuanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet, loppusiivouksen, vesi- ja sähkömaksut sekä kotivakuutuksen.