Missä työt, siellä asunnot

Suurin asuntokantamme sijaitsee Pohjois-Suomessa ja Lapissa. Siitä huolimatta tarjontamme ylettyy Suomen jokaiseen maakuntaan. Seuraamme tarkasti suurhankkeita ja olemme majoittajana siellä missä tapahtuu! Alta voit valita haluamasi kaupungin, jotta pääset tutustumaan tarkemmin eri kaupunkiemme asuntojen tarjontaan.

Eikö etsimääsi kaupunkia löydy?

Ei hätää! Mikäli tarvitset projektimajoitusta vähintään kolmeksi kuukaudeksi, järjestämme sen teille mistä päin Suomea tahansa. Alla kerromme kuinka tilausasunto palvelumme toimii!

Tilausasunnot ympäri Suomen!

Pidempiaikaiselle projektimajoitukselle on tarvetta myös suurten kaupunkien ulkopuolella, joissa väliaikaisen ja ennen kaikkea hyvätasoisen majoituksen löytäminen on usein erityisen hankalaa ja aikaa vievää.

Me hoidamme majoituksen yrityksellesi avaimet käteen periaatteella muutamalla helpolla askeleella.

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä

Kerro meille mistä etsit majoitusta, milloin majoitustarpeesi alkaa, kuinka kauan se kestää sekä kuinka monelle henkilölle majoitus tulee. Järjestämme majoitusratkaisuja ympäri Suomen!

Etsintä

Asunnon etsintä

Tiimimme aloittaa juuri teille soveltuvan, laatuvaatimuksiamme noudattavan majoitusratkaisun etsimisen välittömästi.

Palvelut

Asunnon varustelu

Solecco-asunnot ovat aina valmiiksi kalustettuja kaikkine mukavuuksineen, jotta myös projektimajoitus tuntuisi kotoisalta. Majoituksiimme sisältyy aina laadukkaat siivous- ja kunnossapitopalvelut.

Valmista

Valmis asunto

That’s it! Majoitus on valmiina käyttöönne sovitun aikataulun mukaisesti – jopa lyhyelläkin varoitusajalla!